tirsdag 6. september 2011

Savannahs kjøkken

Vesla har fått lekekjøkken på rommet sitt og er strålende fornøyd med det...
Det retro bildet og rosa koppene er kjøpt på loppemarked!Veggskapet ble kjøpt på loppemarked, malt hvitt og de gamle treknottene ble byttet ut mot noen søte som jeg fant på Kremmerhuset en gang og som jeg bare måtte ha og som jeg regnet med å finne en plass for og det gjorde jeg jammen meg også;)))


Mat må man jo også ha og disse små søte eskene med frokostblanding passet perfekt i størrelse også får vi samle flere kartonger etterhvert;)
Oppå skapet sitter disse to vakre "blomstene", de er av "typen" Anne Geddes, riktig så søte...
Det emaljerte fatet, vaskebrettet og lampen er også loppis fund, det eneste som er gjort her er at vaskebrettet har fått seg noen runder med maling;)
Synes det ble veldig søtt...En retro lampeskjerm fungerer fint som blikkfang på bordet og sammen med den retro duken utgjør de en herlig fargeklatt på rommet...Som dere ser har hun også fått retro gardiner...En søt liten kaffekjele og små sleiver må man jo også ha på et ekte lekekjøkken...
Dukkene sitter tålmodig og venter på at de skal få servering...
Komfyr er jo også et "must", her har jeg malt en gammel kommode som jeg har lagt en gammel rund brikke fra Ikea som jeg ikke bruker lenger, den måtte klippes for å bli passe stor men siden den best av rundinger så var det en enkel sak!!!

Litt gammelt, romantisk, søtt og retro i salig blanding...Og det viktigste av alt....Vesla ble fornøyd......Og da er mamma fornøyd!!!

2 kommentarer:

  1. Så koselig:) Masse fint du har funnet til lillejenta:D Retrostoffene er jo bare herlige da!

    Klemmer

    SvarSlett
  2. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    SvarSlett