fredag 19. august 2011

Frokostbaren vår

Tenkte jeg skulle vise noen bilder av frokostbaren vår som jeg selv synes er utrolig lettvint.
Her står i det høye Norgesglasset "frokostblandingen" vi foretrekker her i huset, dvs Lettkokte Havregryn og i de to små er det Linfrø og Solsikkekjerner som man kan strø over havregrynen om ønskelig!
De søte hettene til Norgesglassene fant jeg på Kremmerhuset og synes bare de var så innmari søte og fine til Norgesglassene som jeg har i overflod av og som jeg bruker til oppbevaring av mye forskjellig, at jeg bare måtte ha noen.

Her har jeg malt en liten hylle som jeg fant på et loppemarked til en billig penge.
Har lenge lurt på hva jeg skulle bruke den til, helt til jeg kom på at jeg kunne bruke den her til å skape mer oppbevaringsplass, smart, enkelt og billig!!!
Under håndkleene har jeg stablene mine med Tallerkener, Asjetter og skåler.
De er enkle å finne fram når vi skal dekke på bordet og nå er de i en slik høyde at ungene rekker de selv uten å måtte klatre på stolene våre.Oversiktsbildet av mesteparten av den ene veggen på kjøkkenet.
Bak den gamle døra var det før åpning inn til finstua men siden jeg synes to dører på kjøkkenet "stjeler" mye oppbevaringsplass så valgte jeg å sette denne gamle døra i åpningen og dere ser jo selv hvor mye mer det ble plass til.
Skjenken som vi har frokostbaren på sto opprinnelig på stua og alt som nå står på den og i den var stablet inn i kjøkkenskapene.
Nå virker rommet større (faktisk), jeg har mer plass til oppbevaring og jeg behøver ikke lenger å stable og dytte ting inn i de få skapene jeg har på mitt noe gamle og upraktiske kjøkken.

Jeg synes det ble bra, hva synes dere???

1 kommentar:

  1. Hei:) Takk for koselig kommentar inne hos meg:) Fin blogg du har! Frokostbaren din var misunnelsesverdig! Fikk litt nostalgisk følelse:)
    Tallerkenhylla di var jo også kjempesøt! Full av herligheter:)

    Klem

    SvarSlett