onsdag 13. januar 2010

Om vedmenn og oppkast

Dagen i går var liksom dagen med stor D!!!
Hadde helt fri så jeg hadde store planer for dagen, med shopping tur inn til Hamar siden den ene lekebutikken skal legge ned og nå kjører salg hadde jeg tenkt å kjøp litt utstyr til veslas Sylvanian family dukkehus...
Skjebnen ville det desverre annerledes......
Klokka 9.00 ringte ved mannen og kunne fortelle at han skulle komme innen to timer med de 4 kubikkene med ved jeg hadde bestilt, greit nok tenkte jeg, da reiser jeg inn til Hamar når han har vært hos meg.
4 timer senere (og rimelig forbannet ) hadde jeg fremdeles ikke sett snurten av han, så jeg ringte og lurte på om han hadde glemt meg.
Det hadde han visst ikke og han var faktisk kun ti minutter unna huset mitt, men tror du han greide å lirke av seg en unnskyldning eller noe i den duren du a???Å NEI DA.....
Må innrømme at jeg undrer meg over enkelte personers respekt for andres tid.
Men men...veden kom og det var bare å sette i gang, ideen med å stable veden pent gikk fort over da jeg så akkurat HVOR MYE 4 kubikk med ved faktisk er og jeg endte opp med å kaste det inn i stede, snille mamma hjalp meg med den siste kubikken og alt i alt brukte jeg en time på å kaste inn all veden, noe jeg må innrømme at jeg er fornøyd med...




Da veden var kastet inn var det bare å stupe inn i dusjen og hente ungene på skole og i barnehage, lage middag, gjøre lekser med sønnen og lese nattahistorier....
SÅÅÅÅÅ ropte sofaen på meg og jeg satte meg godt til rette med tepper og fjernkontrollen like ved....Nå tror du sikkert at jeg koste meg resten av kvelden, men det er FEIL!!!
Ca en time etter at avkommene var i seng blir jeg revet brutalt ut av min lille teppe, tv, kosekvelden min av en hylgråtende datter, jeg raser i et voldsomt tempo opp på rommet hennes bare for å bli møtt av en stank jeg bare kjenner så altfor godt....Min lille prinsesse har klaget på vond mage i flere dager og der og da skjønte jeg hvorfor, hele dagens matinntak lå strødd utover hodeputen og lakenet....BLÆH....Jeg hater oppkast!!!
Uansett ble det helt glemt midt oppi min småhysteriske prinsesse som trengte mamman sin og masse trøst og kos.
Jeg fikk av henne pysjen, vasket henne, skiftet på senga og lagt henne godt til rette igjen før jeg dristig listet meg ned til sofaen min.
Idyllen varte vel rundt en halvtime før vesla skrek og gråt igjen og jeg ante hva som hadde skjedd og joda, jeg hadde rett...Vesla hadde kastet opp på nytt og ikke i bøtta jeg hadde plassert strategisk ved siden av senga hennes, neida, puta var målet denne gangen også så det var bare å begynne helt på nytt men neimen om jeg skulle gjøre samme feilen en gang til så jenta ble bært ned i sofaen slik at jeg kunne styre bøtta under hodet hennes om det skulle bli behov.

Ett par timer senere var vi rimelig utslitt begge to og sovnet stille i HVER VÅR SOFA så du kan skjønne at jeg ble rimelig overrasket da jeg våknet klokka 03.00 i natt av at prinsessa mi kastet opp over HELE meg...Lille prinsessa mi hadde nemlig våknet og kommet og lagt seg i armkroken min, stakkars lille venn, kjempe lei seg!!!
Da vi hadde fått vasket oss og fått på oss nye klær, la vi oss på nytt på sofaen og denne gangen sov vi til morgenen...

Dagen i dag har vi bare sløvet oss igjennom i grunn!!!



1 kommentar:

  1. Uffda, det hørtes helt forferdelig ut, uff og uff...
    Håper hun er bedre idag..

    SvarSlett